Levertijd:1 - 2 werkdagen
Bestel

De IR Eye verlengt in combinatie met een infrarood verlenger het IR signaal van uw afstandsbediening.

Voorgeprogrammeerde Afstandsbediening LG

KN-RCLG
5412810253272
  Levertijd:1 - 2 werkdagen
Bestel
Deze afstandsbediening is geschikt voor iedere LG televisie. Dankzij een uitgebreide ingebouwde codedatabase, beschikt hij over iedere functie die de originele uitvoering ook heeft. De vervangende afstandsbediening van König is eenvoudig in gebruik, omdat programmeren niet nodig is. U hoeft er alleen batterijen in te stoppen.

Voorgeprogrammeerde Afstandsbediening Panasonic

KN-RCPA
5412810253302
  Levertijd:1 - 2 werkdagen
Bestel
Deze afstandsbediening is geschikt voor iedere Panasonic televisie. Dankzij een uitgebreide ingebouwde codedatabase, beschikt hij over iedere functie die de originele uitvoering ook heeft. De vervangende afstandsbediening van König is eenvoudig in gebruik, omdat programmeren niet nodig is. U hoeft er alleen batterijen in te stoppen.

Voorgeprogrammeerde Afstandsbediening Sony

KN-RCSO
5412810253319
  Levertijd:1 - 2 werkdagen
Bestel
Deze afstandsbediening is geschikt voor iedere Sony televisie. Dankzij een uitgebreide ingebouwde codedatabase, beschikt hij over iedere functie die de originele uitvoering ook heeft. De vervangende afstandsbediening van König is eenvoudig in gebruik, omdat programmeren niet nodig is. U hoeft er alleen batterijen in te stoppen.

Voorgeprogrammeerde Afstandsbediening Samsung

KN-RCSS
5412810253296
  Levertijd:1 - 2 werkdagen
Bestel
Deze afstandsbediening is geschikt voor iedere Samsung televisie. Dankzij een uitgebreide ingebouwde codedatabase, beschikt hij over iedere functie die de originele uitvoering ook heeft. De vervangende afstandsbediening van König is eenvoudig in gebruik, omdat programmeren niet nodig is. U hoeft er alleen batterijen in te stoppen.

Voorgeprogrammeerde Afstandsbediening Philips

KN-RCPH
5412810253289
  Levertijd:1 - 2 werkdagen
Bestel
Deze afstandsbediening is geschikt voor iedere Philips televisie. Dankzij een uitgebreide ingebouwde codedatabase, beschikt hij over iedere functie die de originele uitvoering ook heeft. De vervangende afstandsbediening van König is eenvoudig in gebruik, omdat programmeren niet nodig is. U hoeft er alleen batterijen in te stoppen.

Voorgeprogrammeerde Afstandsbediening 1:1 Universal

KN-RCU10B
5412810178919
  Levertijd:1 - 2 werkdagen
Bestel

Deze universele afstandsbediening heeft een uitgebreide, ingebouwde database die programmeerbaar is in twee stappen en daarom vrijwel meteen in gebruik kan worden genomen. U hoeft de codes slechts één keer te programmeren, zelfs als u de batterijen heeft vervangen.

  Levertijd:1 - 2 werkdagen
Bestel

Bedient meer dan 1.000 verschillende soorten airconditioners en vindt eenvoudig de juiste productcode. De afstandsbediening is uitgerust met een timer en een groot LCD-display, en kan eenvoudig worden bevestigd aan een airconditioner.

  Levertijd:1 - 2 WERKDAGEN
Bestel

Lerende afstandsbediening met 19 grote toetsen voor een breed gebruiksspektrum, bijv. voor senioren en mensen met zichtproblemen. Ook zeer geschikt als tweede afstandsbediening: als doorgaans alleen de basisfuncties gebruikt worden, zoals bediening van audio-apparatuur, soundbars en multimedia-spelers. Tevens de ideale afstandsbediening in hotels, waar geen menu en set-ups nodig zijn.
Let op : U heeft een originele afstandsbediening nodig om de afstandsbediening in te leren.