Vervangende afstandsbediening | LG TV | Klaar voor gebruik

TVRC40LGBK
5412810269075
  Levertijd:1 - 2 werkdagen
Bestel
Deze afstandsbediening is geschikt voor iedere LG televisie. Dankzij een uitgebreide ingebouwde codedatabase, beschikt hij over iedere functie die de originele uitvoering ook heeft. De vervangende afstandsbediening is eenvoudig in gebruik, omdat programmeren niet nodig is. U hoeft er alleen batterijen in te stoppen.

Vervangende afstandsbediening | Panasonic TV | Klaar voor gebruik

TVRC40PABK
5412810269105
  Levertijd:1 - 2 werkdagen
Bestel
Deze afstandsbediening is geschikt voor iedere Panasonic televisie. Dankzij een uitgebreide ingebouwde codedatabase, beschikt hij over iedere functie die de originele uitvoering ook heeft. De vervangende afstandsbediening is eenvoudig in gebruik, omdat programmeren niet nodig is. U hoeft er alleen batterijen in te stoppen.

Vervangende afstandsbediening | Sony TV | Klaar voor gebruik

TVRC40SOBK
5412810269112
  Levertijd:1 - 2 werkdagen
Bestel
Deze afstandsbediening is geschikt voor iedere Sony televisie. Dankzij een uitgebreide ingebouwde codedatabase, beschikt hij over iedere functie die de originele uitvoering ook heeft. De vervangende afstandsbediening is eenvoudig in gebruik, omdat programmeren niet nodig is. U hoeft er alleen batterijen in te stoppen.

Vervangende afstandsbediening | Samsung TV | Klaar voor gebruik

TVRC40SABK
5412810269099
  Levertijd:1 - 2 werkdagen
Bestel
Deze afstandsbediening is geschikt voor iedere Samsung televisie. Dankzij een uitgebreide ingebouwde codedatabase, beschikt hij over iedere functie die de originele uitvoering ook heeft. De vervangende afstandsbediening is eenvoudig in gebruik, omdat programmeren niet nodig is. U hoeft er alleen batterijen in te stoppen.

Vervangende afstandsbediening | Philips TV | Klaar voor gebruik

TVRC40PHBK
5412810269082
  Levertijd:1 - 2 werkdagen
Bestel
Deze afstandsbediening is geschikt voor iedere Philips televisie. Dankzij een uitgebreide ingebouwde codedatabase, beschikt hij over iedere functie die de originele uitvoering ook heeft. De vervangende afstandsbediening is eenvoudig in gebruik, omdat programmeren niet nodig is. U hoeft er alleen batterijen in te stoppen.

Universele Afstandsbediening | Voorgeprogrammeerde | bediening van 1 apparaat

TVRC2010BK
5412810270743
  Levertijd:1 - 2 werkdagen
Bestel

Deze universele afstandsbediening heeft een uitgebreide, ingebouwde database die programmeerbaar is in twee stappen en daarom vrijwel meteen in gebruik kan worden genomen. U hoeft de codes slechts één keer te programmeren, zelfs als u de batterijen heeft vervangen.

  Levertijd:1 - 2 werkdagen
Bestel

Bedient meer dan 1.000 verschillende soorten airconditioners en vindt eenvoudig de juiste productcode. De afstandsbediening is uitgerust met een timer en een groot LCD-display, en kan eenvoudig worden bevestigd aan een airconditioner.

  Levertijd:1 - 2 WERKDAGEN
Bestel

Lerende afstandsbediening met 19 grote toetsen voor een breed gebruiksspektrum, bijv. voor senioren en mensen met zichtproblemen. Ook zeer geschikt als tweede afstandsbediening: als doorgaans alleen de basisfuncties gebruikt worden, zoals bediening van audio-apparatuur, soundbars en multimedia-spelers. Tevens de ideale afstandsbediening in hotels, waar geen menu en set-ups nodig zijn.
Let op : U heeft een originele afstandsbediening nodig om de afstandsbediening in te leren.