Vervangende afstandsbediening | LG TV | Klaar voor gebruik

Nedis
TVRC40LGBK
5412810269075
  Levertijd:1 - 2 werkdagen
Bestel
TVRC40LGBK
Deze afstandsbediening is geschikt voor iedere LG televisie. Dankzij een uitgebreide ingebouwde codedatabase, beschikt hij over iedere functie die de originele uitvoering ook heeft. De vervangende afstandsbediening is eenvoudig in gebruik, omdat programmeren niet nodig is. U hoeft er alleen batterijen in te stoppen.

Vervangende afstandsbediening | Panasonic TV | Klaar voor gebruik

Nedis
TVRC40PABK
5412810269105
  Levertijd:1 - 2 werkdagen
Bestel
TVRC40PABK
Deze afstandsbediening is geschikt voor iedere Panasonic televisie. Dankzij een uitgebreide ingebouwde codedatabase, beschikt hij over iedere functie die de originele uitvoering ook heeft. De vervangende afstandsbediening is eenvoudig in gebruik, omdat programmeren niet nodig is. U hoeft er alleen batterijen in te stoppen.

Vervangende afstandsbediening | Samsung TV | Klaar voor gebruik

Nedis
TVRC40SABK
5412810269099
  Levertijd:1 - 2 werkdagen
Bestel
TVRC40SABK

Deze afstandsbediening is geschikt voor iedere Samsung televisie. Dankzij een uitgebreide ingebouwde codedatabase, beschikt hij over iedere functie die de originele uitvoering ook heeft. De vervangende afstandsbediening is eenvoudig in gebruik, omdat programmeren niet nodig is. U hoeft er alleen batterijen in te stoppen

Vervangende afstandsbediening | Sony TV | Klaar voor gebruik

Nedis
TVRC40SOBK
5412810269112
  Levertijd:1 - 2 werkdagen
Bestel
TVRC40SOBK
Deze afstandsbediening is geschikt voor iedere Sony televisie. Dankzij een uitgebreide ingebouwde codedatabase, beschikt hij over iedere functie die de originele uitvoering ook heeft. De vervangende afstandsbediening is eenvoudig in gebruik, omdat programmeren niet nodig is. U hoeft er alleen batterijen in te stoppen.

Vervangende afstandsbediening | Philips TV | Klaar voor gebruik

Nedis
TVRC40PHBK
5412810269082
  Levertijd:1 - 2 werkdagen
Bestel
TVRC40PHBK
Deze afstandsbediening is geschikt voor iedere Philips televisie. Dankzij een uitgebreide ingebouwde codedatabase, beschikt hij over iedere functie die de originele uitvoering ook heeft. De vervangende afstandsbediening is eenvoudig in gebruik, omdat programmeren niet nodig is. U hoeft er alleen batterijen in te stoppen.

Smart Easy Learning senioren afstandsbediening | Programmeerbaar

Classic
SMART-EASY1
4048601168312
  Levertijd:1 - 2 WERKDAGEN
Bestel
Smart easy 1

Lerende afstandsbediening met 19 grote toetsen voor een breed gebruiksspektrum, bijv. voor senioren en mensen met zichtproblemen. Ook zeer geschikt als tweede afstandsbediening: als doorgaans alleen de basisfuncties gebruikt worden, zoals bediening van audio-apparatuur, soundbars en multimedia-spelers. Tevens de ideale afstandsbediening in hotels, waar geen menu en set-ups nodig zijn.
Let op : U heeft een originele afstandsbediening nodig om de afstandsbediening in te leren.