Levertijd:1 - 2 werkdagen
Bestel

Converteer analoge films naar digitale bestanden op uw PC met deze USB 2.0 video-grabber. Hij is geschikt voor alle AV- en S-Video-apparaten, zoals videorecorders en filmcamera’s; de benodigde software (Arcsoft Showbiz) is inbegrepen.

    Levertijd:1 - 2 werkdagen
Bestel
De DVR heeft een ingebouwde 500 GB harde schijf. De DVR is uitgerust met de nieuwste H.264 videocompressietechnologie en is geschikt voor weergave op afstand via smartphones en het internet. Daarnaast biedt de DVR kennisgeving via e-mail in het geval van bewegingsdetectie, een gebruiksvriendelijke grafische interface met grafische pictogrammen en visuele indicatoren voor het beheer en de configuratie van de DVR.
    Levertijd:1 - 2 werkdagen
Bestel
Deze digitale beveiligingsvideorecorder bevat een ingebouwde 500 GB harde schijf, een afstandsbediening. Is voorzien van de nieuwste H.264-videocompressie, 960H resolutie, direct op afstand bekijken op een smartphone of op het internet en e-mailnotificatie bij bewegingsdetectie. Heeft een gebruiksvriendelijke grafische interface met grafische pictogrammen.